twitter facebook linkedin blogger

Werkvormen

In onderstaand overzicht is het aanbod te vinden welke werkvormen ik toepas binnen mijn praktijk. Alle werkvormen bij Natuurlijk Gezond zijn geschikt voor jong en oud, dus ook voor kinderen, baby’s en voor sporters. Afhankelijk van de klacht wordt in overleg met u bepaald welke methodiek het meest geschikt is. Een combinatie van verschillende methodieken kan mogelijk een sneller of beter resultaat opleveren. 

Bowen Techniek voor diverse klachten voor jong en oud

APS Therapy voor o.a. pijnbestrijding, multiple sclerose, burnout, evenwichtsstoornis

Airnergy therapy geactiveerde zuurstoftherapie ondersteuning immuunsysteem en ontgifting

Oosterse en therapeutische massage technieken voor pijnbestrijding

Iriscopie voor diagnose, preventie en inzicht

Gezondheidsadviezen voor ondersteuning bij diverse klachten en afvallen

Natuurlijk afvallen met Biohcg Original  onder wekelijkse begeleiding incl. boekje en adviezen en natuurlijke suppletie

Mindfulness workshop en trainingen particulieren stress reductie en stress management

 

Workshops en Training​en

Natuurlijk Gezond heeft een aparte afdeling binnen haar praktijk op het gebied van trainingen en workshops gericht op gezondheid, lifestyle coaching, stress/burnout, stralingsbelasting aan particulieren en bedrijven.

Bedrijven

Ook voor bedrijven verzorg ik, in samenwerking met mijn collega Louise Lindeman, workshops en trainingen gericht op stress managemen en gezondheid door middel van Mindfulness cursussen en op maat gemaakte trainigen. In het kader van duurzaam ondernemen, wordt indien gewenst, gekeken naar gezond werken op de werkplek en stralingsbelasting in kaart gebracht. Wilt u meer weten over onze onze workshops en trainingen of stralingsklachten ? Neem dan hier contact op.