twitter facebook linkedin blogger

Voorlichting op scholen 

Natuurlijk Gezond geeft voorlichting op scholen over de gevaren van elektomagnetische straling. De voorlichting is gericht op ouders, leraren en onderwijzers en geeft inzicht over de gevaren van straling en de daarbij behorende problematiek. Ook wordt aandacht besteed aan kinderen die last hebben van leerproblemen,concentratiestoornissen, gedragsproblemen, chronisch vermoeidheid en slecht slapen. Genoemde klachten kunnen door sommige deskundigen verband houden met straling.

Doordat wij, in onze praktijk voor Natuurgeneeskunde, steeds vaker kinderen zien met vage niet aanwijsbare klachten, ben ik gaan kijken naar andere oorzaken en naar een algemeen tendens in onze huidige maatschappij. Veel klachten waaronder vermoeidheid, adhd, slaapproblemen kunnen een verband houden met stralingsbelasting bij kinderen. 

Laat onze kinderen weer spelen! Laat onze kinderen weer kind zijn, voelen en ontdekken. 

Wilt u ook graag een lezing organiseren op uw school? Of bent u ouder en wilt u graag dat de school van uw kind meer voorlichting krijgt over de gevaren van elektrostress? Neem hier dan vrijblijvend contact op.  

Wilt u uw kind beschermen tegen straling? Of wilt u uw huis beschermen

Meer weten of straling bij kinderen ? Of bekijk de uitzending van Zembla.