twitter facebook linkedin blogger

Stralingsmeting en advies 

Doordat ik, in mijn praktijk steeds meer volwassenen en kinderen zie met vage niet aanwijsbare klachten, ben ik gaan kijken naar andere oorzaken die van invloed kunnen hebben tot het ontwikkelen van deze klachten.

Meting

Na een intakegesprek en eventuele iriscopie diagnose zal naar voren komen of er verdere stappen moeten worden ondernomen om de straling te meten in uw lichaam. Indien er verdenking bestaat dat er een stralingsbelasting aanwezig is dan zal een stralingsanalyse worden uitgevoerd. Uit de analyse zal naar voren komen welke bescherming u kunt inzetten om u te beschermen tegen straling. 

Leefmilieu

Het laten uitvoeren van een stralingsmeting in uw huis is een goede graadmeter om uw leefmilieu, op het gebied van straling, in kaart te brengen. 

Natuurlijk Gezond werkt samen met samen met gespecialiseerde bedrijven om uw huis of nieuwe woning te analyseren en te meten. Met gespecialiseerde meetapparatuur wordt de situatie en stralingsbelasting van elk vertrek in uw huis geanalyseerd. U ontvangt een ingevuld rapport inclusief eventuele adviezen. 

Klik hier voor meer informatie of het maken van een afspraak. 

Meer weten over straling? Bekijk de uitzending van Zembla.