twitter facebook linkedin blogger

Help! Straling

Straling! Je kunt het niet horen, zien, proeven of ruiken, maar het is een van de meest en overal doordringende omgevingsinvloeden van de huidige tijd. Nederlanders worden dagelijks, meer dan in andere landen, door de grote hoeveelheid aan zendmasten, blootgesteld aan diverse soorten straling. Deze straling heeft negatieve consequenties voor mens, plant en dier. Deze 24 uurs belasting afkomstig van mobiele telefoons, wifi, GSM/UMTS zendmasten, dect telefoons en babyfoons, mobiele telefoons, bluetooth, gps, wifi hotspots, infrarood en magnetrons. Ook andere vormen van straling, de laagfrequente magnetische straling en de laagfrequente elektrische straling kan ons systeem belasten. Denk hierbij aan elektriciteitsmasten, tram, trein, metro, transformatorhuisjes, stopcontacten, notebook, pc, modem, spaarlampen, verdeeldozen, apparaten verbonden met stroomnetaansluiting. 

Ons lichaam wordt "bestuurd" door kleine stroompjes energie, aangestuurd vanuit de hersenen. We beseffen steeds meer dat elektrische velden en hoogfrequente golven in hun nabijheid schadelijk is voor de gezondheid. Ons lichaam is een ook een bio-elektrisch veld dat bij iedere beweging een klein bio-elektrisch stroomsignaal geeft. Maar externe elektromagnetische velden kunnen ons bio-elektrische signaal dus ook verstoren en beïnvloeden. Zo kan straling  een zeer hoge belasting in ons lichaam geven, waardoor er vele verschijnselen mogelijk zijn die medisch niet te verklaren zijn. Deze stralingsbelasting neemt energie uit het lichaam weg en breekt ons immuunsysteem geleidelijk af waardoor het lichaam verzwakt en het lichaam vatbaarder voor virussen en ziekten wordt.

Ook onze kinderen worden dagelijks belast met hoogfrequente straling op school maar ook thuis achter de PC of spelletjes op de Ipad en via mobiele telefoons. De gevaren van straling voor kinderen zijn nog groter dan bij volwassenen. 

Klachten

Stralingsklachten zijn onder andere; slecht slapen, slaapstoornissen, veel zweten, trillen, zenuwachtig, onrustig, ongeconcentreerd, jeuk, duizeligheid, hoofdpijn, migraine, huiduitslag, buikpijn, (chronische)vermoeidheid en depressieve klachten. 

Doordat wij, in onze praktijk voor Natuurgeneeskunde,  steeds vaker cliënten met vage niet aanwijsbare klachten te zien krijgen, ben ik gaan kijken naar andere oorzaken en naar een algemeen tendens in onze huidige maatschappij.  Een goede intake en iriscopiediagnose kan aanleiding zijn om een stralingstest uit te voeren. Hier zal naar voren komen of er verdere stappen moeten worden ondernomen om u zelf of uw huis te beschermen tegen straling. Steeds meer is het testen en aanpakken van het stralingsprobleem een vast onderdeel van ons therapietraject geworden, met als gevolg dat het rendement van de therapie blijvend is.

Klik hier voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 

Wilt u zich beschermen tegen straling? Of wilt u uw huis of bedrijf beschermen. Of een lezing op school ? Klik hier voor producten en adviezen.

Meer weten of straling of bekijk de uitzending van Zembla.