twitter facebook linkedin blogger

Gezond en duurzaam ondernemen

Bedrijven zoeken steeds meer naar oplossingen tot duurzaam ondernemen. Maar wordt hier wel gedacht aan het werkmilieu op het gebied van elektromagnetische straling? Niet alleen stress is er vandaag de dag op de werkplek aanwezig. Dagelijks komt er op de werkplek ongevraagd allerlei soorten straling binnen. Te denken aan mobiele telefoons, wifi, hotspots, printers, computers, tablet, zendmasten op kantoren, straling van de buren en dect telefoons. De stralingsblootstelling normen die in Nederland gehanteerd worden zijn vele malen hoger als in andere landen. Elektromagnetische straling kan een zeer hoge belasting in ons lichaam geven, waardoor er vele verschijnselen mogelijk zijn die medisch niet te verklaren zijn. Deze stralingsbelasting neemt energie uit het lichaam weg en breekt ons immuunsysteem geleidelijk af waardoor het lichaam verzwakt en het lichaam vatbaarder voor virussen en ziekten wordt. Werknemers krijgen vaak de diagnose burnout, overwerkt of depressief bij langdurige onverklaarbare vermoeidheid. Aan de oorzaak van de klacht wordt vaak, door onwetendheid, niets gedaan. Werknemers komen na een lang en moeizaam en duur re-integratie traject weer terug op de werkplek waar de klachten wederom weer kunnen terugkeren.

Straling en stress reductie

Medewerkers met stress gerelateerde klachten, vermoeidheid, migraine en stralingsklachten kunnen onder deskundige begeleiding van Natuurlijk Gezond en behandel traject volgen. Dit is een op de persoon afgestemd traject waarbij Mindfulnes voeding, lifestyle coaching en manuele  behandelingen onderdelen kunnen zijn van het vitaliteitstraject. Uit ervaring is gebleken dat er binnen een vrij korte periode zeer goede verbeteringen optreden op mentaal, fysiek en emotioneel vlak en uiteindelijk tot herstel.

Holistisch stress management is werken is zowel op lichaam en geest waardoor de het beste resultaat wordt behaald

@Work workshops en trainingen

Binnen Natuurlijk Gezond worden diverse workshops en trainingen aangeboden op het gebied van holistisch stress management en vitaliteit. De basis workshop of training kunnen worden uitgebreid en naar eigen wens worden ingevuld. De workshop is een op maat gemaakte, laagdrempelige, doelgerichte, praktische training voor bedrijven die direct toepasbaar. Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen uw bedrijf kijk dan hier voor meer informatie http://www.natuurlijkgezond.eu/training_workshop.php

Meer weten en lezen over straling Of bekijk deze uitzending van Zembla.