twitter facebook linkedin blogger

Elektrostraling enzo 

Straling! Je kunt het niet horen, zien, proeven of ruiken, maar het is een van de meest en overal doordringende omgevingsinvloeden van de huidige tijd. Nederlanders worden dagelijks, meer dan in andere landen, door de grote hoeveelheid aan zendmasten, blootgesteld aan diverse soorten straling. Deze straling heeft negatieve consequenties voor mens, plant en dier. Deze 24 uurs belasting afkomstig van mobiele telefoons, wifi, GSM/UMTS zendmasten, dect telefoons en babyfoons, mobiele telefoons, bluetooth, gps, wifi hotspots, infrarood en magnetrons. Ook andere vormen van straling, de laagfrequente magnetische straling en de laagfrequente elektrische straling kan ons systeem belasten. Denk hierbij aan elektriciteitsmasten, tram, trein, metro, transformatorhuisjes, stopcontacten, notebook, pc, modem, spaarlampen, verdeeldozen, apparaten verbonden met stroomnetaansluiting. 

Ons lichaam wordt "bestuurd" door kleine stroompjes energie, aangestuurd vanuit de hersenen. We beseffen steeds meer dat elektrische velden en hoogfrequente golven in hun nabijheid schadelijk is voor de gezondheid. Ons lichaam is een ook een bio-elektrisch veld dat bij iedere beweging een klein bio-elektrisch stroomsignaal geeft. Maar externe elektromagnetische velden kunnen ons bio-elektrische signaal dus ook verstoren en beïnvloeden. Zo kan straling  een zeer hoge belasting in ons lichaam geven, waardoor er vele verschijnselen mogelijk zijn die medisch niet te verklaren zijn. Deze stralingsbelasting neemt energie uit het lichaam weg en breekt ons immuunsysteem geleidelijk af waardoor het lichaam verzwakt en het lichaam vatbaarder voor virussen en ziekten wordt.

Klachten

Stralingsklachten zijn onder andere; slecht slapen, slaapstoornissen, veel zweten, trillen, zenuwachtig, onrustig, ongeconcentreerd, jeuk, duizeligheid, hoofdpijn, migraine, huiduitslag, buikpijn, (chronische)vermoeidheid en depressieve klachten. 

Holistisch management en duurzaam ondernemen

Binnen het kader van Holistisch stress management wordt niet alleen gekeken naar de psychische factoren die stress uitlokken binnen een bedrijf of organisatie. Hier wordt  gekeken en gemeten wat de verborgen stress factoren zijn waarmee werknemers binnen een bedrijf/organisatie mee te maken kunnen krijgen. In dit kader wordt duurzaam ondernemen op alle fronten aangepakt en het bedrijfsmilieu geoptimaliseerd.

Klik hier voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 

Meer weten of straling of bekijk de uitzending van Zembla.